Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g355g905kcal20.9g11.4g84.8g0g
Maitorahka (Pirkka)444g293kcal53.2g17.7g1.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g710g2413kcal21.3g21.3g248.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton89g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Sokeri 151g612kcal0g150.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.9g35kcal0g8.8g0g0g
Liivate 36g124kcal30.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g8801kcal252.2g422.6g669g0.2g
Valittu annoskoko1792g4401kcal126.1g211.3g334.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna896g2200kcal63.1g105.7g167.3g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091