Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita668g2138kcal66.8g434.3g13.4g86.9g
Vehnäjauho, sunnuntai434g1520kcal52.1g308.4g9.1g13g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.2g0g0.2g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 75g662kcal0g0g74.8g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 535g160kcal15.4g19.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g9362kcal272.8g1618.2g195.6g200.2g
Valittu annoskoko1792g4681kcal136.4g809.1g97.8g100.1g
Annoskoko puolitettuna896g2341kcal68.2g404.6g48.9g50.1g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760