Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 80g182kcal11.2g1.4g14.4g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Pinaatti 1360g182kcal22g5.4g4.1g17.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g2341kcal77.6g47g198.4g45g
Valittu annoskoko1792g1171kcal38.8g23.5g99.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna896g585kcal19.4g11.8g49.6g11.3g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790