Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1406g2010kcal281.1g0g98.4g0g
Kananmuna kuoreton 211g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Lanttu 176g51kcal1.8g8.1g0.5g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g4723kcal618.6g17.4g241g6.4g
Valittu annoskoko1792g2361kcal309.3g8.7g120.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna896g1181kcal154.7g4.4g60.3g1.6g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893