RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g350g1119kcal0g10.5g132.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)119g380kcal13.1g74.9g3.3g14.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g518g1734kcal71.4g331.7g11.9g31g
Raparperi 280g94kcal1.9g15.4g0.3g3.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g54kcal1.9g10.5g1.2g4.9g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g35g127kcal1.2g27.8g1.2g0g
Hermesetas-jauhe16g46kcal0.2g8.8g0g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3584g8427kcal291.4g975g392g121g
Valittu annoskoko1792g4214kcal145.7g487.5g196g60.5g
Annoskoko puolitettuna896g2107kcal72.9g243.8g98g30.3g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435