Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1339g362kcal17.4g64.3g2.7g22.8g
Rypsiöljy 446g3948kcal0g0g446.4g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 446g1015kcal62.5g7.6g80.4g0g
Valkosipuli 179g193kcal14.1g29.1g1.1g3.7g
Pinaatti 7589g1013kcal122.9g30.4g22.8g98.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13062kcal433.8g262.8g1106.8g250.4g
Valittu annoskoko10000g6531kcal216.9g131.4g553.4g125.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3266kcal108.5g65.7g276.7g62.6g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790