Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3125g11319kcal254.1g2468.8g17.5g53.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 3125g5232kcal866.9g0.3g193.8g0g
Sipuli (kuorittu)1071g289kcal13.9g51.4g2.1g18.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)89g643kcal0.7g0.7g71.4g0g
Oliiviöljy 89g790kcal0g0g89.3g0g
Valkoviini kuiva 893g612kcal2.8g5.4g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g357g1400kcal117.9g0g101.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)134g348kcal17.4g16.1g24.1g0.5g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1116g1384kcal33.5g285.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44034kcal2614.4g5656.8g1003.6g143.6g
Valittu annoskoko10000g22017kcal1307.2g2828.4g501.8g71.8g
Annoskoko puolitettuna5000g11009kcal653.6g1414.2g250.9g35.9g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680