Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas188g525kcal35.6g0g41.3g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Poronliha 225g287kcal48.5g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3588g3078kcal190.6g89.8g214.8g5.8g
Valittu annoskoko1794g1539kcal95.3g44.9g107.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna897g769kcal47.7g22.5g53.7g1.5g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283