Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g451g270kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ahven 278g234kcal47.4g0g4.7g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g188g225kcal6.4g6.8g18.8g0g
Kalaliemikuutio 8.3g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3591g1577kcal125.4g148g51g13.4g
Valittu annoskoko1796g788kcal62.7g74g25.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna898g394kcal31.4g37g12.8g3.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622