Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.2g27.3g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Seiti x-tra263g210kcal44.6g2.6g2.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.8g23kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1051g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3598g889kcal105.4g90.8g10.4g14.2g
Valittu annoskoko1799g445kcal52.7g45.4g5.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna900g222kcal26.4g22.7g2.6g3.6g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448