Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.4g4.3kcal0.1g0.8g0g0.2g
Grahamjauho 2.8g9kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g6.8g24kcal0.9g4.5g0.2g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g84kcal2.6g16.2g0.6g1.8g
Valittu annoskoko18g42kcal1.3g8.1g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal0.7g4.1g0.2g0.5g
Arvot/100g100g233kcal7.2g45g1.7g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646