KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 2g5.9kcal0.2g1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g18kcal0.5g3.8g0.1g0.2g
Flora culinesse0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Maitorahka (Pirkka)4.1g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g71kcal2.6g11g1.6g1.2g
Valittu annoskoko18g36kcal1.3g5.5g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.7g2.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g198kcal7.2g30.6g4.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584