Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]3.5g4.2kcal0.4g0.1g0.2g0g
Pesto (Pirkka)0.5g2.7kcal0g0g0.3g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g5.6g13kcal0.4g2.4g0.1g0.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.3g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Mozzarella, Euroshopper2.3g5.8kcal0.4g0g0.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g65kcal2.4g5.4g3.4g1.6g
Valittu annoskoko18g33kcal1.2g2.7g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.6g1.4g0.9g0.4g
Arvot/100g100g182kcal6.7g15.1g9.5g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983