RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g3.5g11kcal0g0.1g1.3g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)1.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g5.2g17kcal0.7g3.3g0.1g0.3g
Raparperi 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hermesetas-jauhe0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g84kcal2.8g10g3.8g1g
Valittu annoskoko18g42kcal1.4g5g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal0.7g2.5g1g0.3g
Arvot/100g100g233kcal7.7g27.6g10.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435