Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys2.2g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia4.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.8g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g23kcal1.6g0.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko18g11kcal0.8g0.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.4g2.2g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298