Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 4.7g8.8kcal1.3g0g0.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore6.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g23kcal2.6g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g12kcal1.3g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.7g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal7.2g1.7g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763