Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 12g21kcal2.7g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g82kcal5.4g0.2g6.6g0g
Valittu annoskoko18g41kcal2.7g0.1g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal1.4g0.1g1.7g0g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037