Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 3.2g3.3kcal0.7g0g0g0g
Arla Apetina 8% feta4.7g7kcal0.8g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%4.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus2.3g8kcal0.5g1.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g47kcal4.2g3.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko18g23kcal2.1g1.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1.1g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.7g9.4g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087