Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.9g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g0.9g3.4kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)5.9g21kcal0.7g4.1g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%4.1g7kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g73kcal4.2g8.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko18g37kcal2.1g4.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1.1g2.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g201kcal11.5g24.2g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235103