Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7.2g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 8.2g18kcal1.4g0g1.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.8g5.9kcal0g0.1g0.6g0g
Pekoni, paistettu 0.4g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g62kcal4g0.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko18g31kcal2g0.2g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1g0.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g170kcal11g1.1g13.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886