Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g14g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g28kcal0.4g1.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko18g14kcal0.2g0.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.1g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g76kcal1.1g4.4g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318