Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 5.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.3g8.4kcal0.7g0g0.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g34kcal1.4g1.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko18g17kcal0.7g0.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.4g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g95kcal3.9g3.9g6.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534