Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.5g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.9g8.1kcal0.9g0g0.5g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g32kcal2.4g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko18g16kcal1.2g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.6g6.6g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661