Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)1.7g6.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.9g10kcal1.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g3.9g11kcal0.4g1.8g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g68kcal3.8g6.2g3g0.4g
Valittu annoskoko18g34kcal1.9g3.1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal1g1.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g187kcal10.5g17.1g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657