Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 801.3g5.4kcal1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.9g11kcal1g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.2g7.3kcal0g0.1g0.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g61kcal4g0.4g5g0.4g
Valittu annoskoko18g31kcal2g0.2g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1g0.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g171kcal11.1g1.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107