Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g5.8g7.6kcal0.9g0g0.4g0g
Maustekurkku2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 3.3g10kcal0.1g0.2g1g0g
Kananmuna, keitetty 1.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g43kcal2.4g0.8g3.2g0g
Valittu annoskoko18g22kcal1.2g0.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.6g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g119kcal6.6g2.2g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780