Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g5.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.7g2.5kcal0.5g0g0g0g
Herne 1.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Spagetti 6.8g22kcal0.7g4.5g0.1g0.2g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g60kcal2.8g9.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko18g30kcal1.4g4.9g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal0.7g2.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g166kcal7.8g27.2g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844