Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g8.2g9kcal2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g6.8g7.5kcal0.2g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g40kcal4.4g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko18g20kcal2.2g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal1.1g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.7g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486