Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.6g5.2kcal0.2g1g0g0.2g
Maitojuoma, profeel, valio5.5g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g6.8g4.4kcal0.8g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g38kcal3.2g3.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko18g19kcal1.6g1.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.8g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g106kcal8.9g10g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040