Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Ranskankerma Valio2.3g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2g2.9kcal0g0.1g0.3g0g
Pekoni Pirkka2.2g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g65kcal4.6g0.6g5g0g
Valittu annoskoko18g32kcal2.3g0.3g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1.2g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161