Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 12g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1.8g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Aurajuusto0.7g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g40kcal1.8g3.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko18g20kcal0.9g1.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.5g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g110kcal4.9g9.9g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089