Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Broilerisuikaleet3.5g4.3kcal0.7g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 2.3g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g1.6g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g34kcal2g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko18g17kcal1g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5.5g10.5g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358