Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)4.7g4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto1.4g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 0.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Leipä, vaaleavarras0.4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g26kcal1.2g2.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko18g13kcal0.6g1.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.3g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.3g7.7g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631