Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 5.6g6.3kcal1.2g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g15kcal2.4g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko18g8kcal1.2g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.6g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal6.6g1.6g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907