Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.9g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.1g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli, paistettu 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Pavut tomaattikastikkeessa2g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g19kcal1g2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko18g10kcal0.5g1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2.7g5.5g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277