Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)4.7g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Paprika, punainen3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Heinz ketsuppi0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g34kcal1.8g2.6g1.6g0.4g
Valittu annoskoko18g17kcal0.9g1.3g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.5g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g94kcal4.9g7.1g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926