Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.6g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Lanttu 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.7g0kcal0g0g0g0g
Made 2.8g1.9kcal0.4g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g19kcal1g1.2g1g0g
Valittu annoskoko18g10kcal0.5g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g52kcal2.7g3.3g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108293