Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 7.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Naudan paistijauheliha, Pirkka7g12kcal1.4g0g0.7g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g1.8g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g43kcal3.4g1g2.8g0.4g
Valittu annoskoko18g22kcal1.7g0.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.9g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g119kcal9.3g2.7g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242