Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty9g26kcal2g4g0.1g0g
Oliiviöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.2g2.3kcal0g0g0.2g0.1g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g76kcal4g9g2.2g0.4g
Valittu annoskoko18g38kcal2g4.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1g2.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g209kcal10.9g24.6g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903