Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 14g4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g37kcal0.4g1.4g3g0.6g
Valittu annoskoko18g19kcal0.2g0.7g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.1g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g102kcal1.1g3.8g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768