Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.3g12kcal0.9g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.3g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.5g7.7kcal0.2g0g0.8g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g4.4g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.3g5.9kcal0.6g0g0.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g64kcal4g0.4g5g0.2g
Valittu annoskoko18g32kcal2g0.2g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1g0.1g1.3g0.1g
Arvot/100g100g174kcal10.9g1.1g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390