Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g2.9g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g51kcal4.4g0.8g3.2g0.2g
Valittu annoskoko18g26kcal2.2g0.4g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.1g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g140kcal12.1g2.2g8.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256339