Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juuriselleri 1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)3.1g7.3kcal0.4g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.1g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g38kcal1.8g1.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko18g19kcal0.9g0.9g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.5g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g106kcal4.9g4.9g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566