Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Puna-ahven savustettu 10g11kcal1.6g0g0.5g0g
Soijakastike 2.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.1kcal0.1g0g0.3g0.1g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g34kcal3.6g1.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko18g17kcal1.8g0.6g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.9g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g93kcal9.8g3.3g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271