Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.2g12kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g6.6g2.2kcal0g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g79kcal1.4g12.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko18g40kcal0.7g6.1g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.4g3.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g216kcal3.8g33.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210