Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)9g12kcal2g0g0.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g3.1g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.9g15kcal1.1g0g1.2g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g64kcal6.4g0.4g4g0g
Valittu annoskoko18g32kcal3.2g0.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1.6g0.1g1g0g
Arvot/100g100g173kcal17.4g1.1g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096