Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 11g12kcal2.3g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 1.6g1.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g33kcal4.6g1g0.6g0.2g
Valittu annoskoko18g16kcal2.3g0.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal1.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g89kcal12.6g2.7g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890