Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.7g2kcal0.2g0g0.2g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g5.4g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g95kcal3g13g3.4g0.6g
Valittu annoskoko19g47kcal1.5g6.5g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.8g3.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g256kcal8.1g35.1g9.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238