Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu6.3g19kcal0.3g0.3g1.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.7g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Katkarapu 2.5g1.7kcal0.4g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g49kcal1.8g1.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko19g25kcal0.9g0.6g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.5g0.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g134kcal4.9g3.2g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636