Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu7g16kcal0.6g0.5g1.3g0.1g
Ketsuppi, Felix0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka2.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio4.4g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.5g9kcal0.9g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g60kcal3.2g2.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko18g30kcal1.6g1.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal0.8g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g165kcal8.7g7.1g11.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493